استاد چت چت رومی برای همه استاد گپ|استاد چت|استادگپ|استادچت|لیس گپ|عشق گپ استاد گپ|استاد چت|استادگپ|استادچت|لیس گپ|عشق گپ .

استاد گپ|استاد چت|استادگپ|استادچت|لیس گپ|عشق گپ

عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

عکس های دیدنی روز در جهان

بدون شرح


عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

فستیوال برف و یخ در بروخه، بلژیک


عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

در جستجوی غذا، فقر در منطقه Tegucigalpa هندوراس


عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

بدون شرح


عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

عکاسی میکروسکپی از بلور برف


عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

بلندترین ترن هوایی جهان به ارتفاع ۱۵۸ متر ، فلوریدا


عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

لباس بافتنی مخصوص لاک پشت ، واشنگتن


عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

بدون شرح


عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

بزرگترین درخت کریسمس جهان با حضور ۸۵۲ دانش آموز ، بانکوک


عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

تزیین یک گریه در نمایشگاه سالانه انتخاب بهترین گربه در بیرمنگام انگلیس


عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

بازی بسکتبال کودکان توفان زده فیلیپینی


عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

بدون شرح


عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

عکس های جالب و دیدنی روز در جهان

لینکلن ام کی سی۲۰۱۵


عکس های جالب و دیدنی روز در جهان


برچسب: عکس های جالب و دیدنی روز در جهان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ساعت: ۰۳:۲۴:۴۴ توسط:استادگپ موضوع: نظرات (0)

خرما برای چه کسانی مناسب نیست؟

خرما

 

مصرف خرما با شیر و ماست توصیه می‌شود و جلوی گرسنگی و تشنگی را می‌گیرد.
به گفته برخی از متخصصان تغذیه، خوردن خرما برای دیابتی‌ها، افراد مبتلا به سندرم متابولیک، بیماری‌های قلبی و عروقی و تبخال زیاد توصیه نمی‌شود.

احمد ساعدی، متخصص تغذیه گفت: خرما یکی از میوه‌هایی است که در رژیم غذایی هر فردی باید قرار بگیرد زیرا قند موجود در آن انرژی رسانی می‌کند. وی افزود: روزانه ۲ عدد خرمای متوسط برای دیابتی‌ها متناسب است و بیشتر از آن توصیه نمی‌شود.
ساعدی خاطر نشان کرد: خرما برای دیابتی‌ها، افراد مبتلا به سندرم متابولیک، بیماری‌های قلبی و عروقی و تبخال زیاد توصیه نمی‌شود.

وی گفت: تبخال ویروسی است و خرما برای افراد مبتلا به عارضه تبخال مناسب نیست زیرا خرما قند خون را بالا می‌برد و ویروس‌های تبخال در رشد خود از قند موجود در خرما استفاده می‌کنند.
این متخصص تغذیه افزود: مصرف خرما با شیر و ماست توصیه می‌شود و جلوی گرسنگی و تشنگی را می‌گیرد.

وی در خصوص خاصیت خرما گفت: استفاده از خرما ۲ تا ۳ عدد می‌تواند به عنوان جانشین میوه باشد همچنین می‌توان برای تهیه کیک و شیرینی از خرما استفاده کرد که ضرر کمتری نسبت به شیرین‌های معمولی خواهد داشت.


برچسب: خرما برای چه کسانی مناسب نیست؟،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ساعت: ۰۳:۱۶:۳۲ توسط:استادگپ موضوع: نظرات (0)

خواص خرما , روزانه 3 عدد خرما به مدت یک هفته بخورید و ببینید چه می شود!

خواص خرما , روزانه 3 عدد خرما به مدت یک هفته بخورید و ببینید چه می شود!

 

محققین ثابت کرده اند که خواص خرما چندین مزیت برای بهبود سلامت بدن دارد که می توانید فقط با مصرف روزانه 3 عدد از آن ها به مدت یک هفته از این مزایا بهره مند شوید

 

خواص خرما

خرما میوه های درخت نخل است و سرشار از مواد معدنی، فیبر سالم و ویتامین. میوه خرما یکی از شیرین ترین میوه هایی است که در انواع مختلف به بازار عرضه می شود. هیچ کس انکار نمی کند که خرما بسیار خوشمزه است و طعم لذت بخشی دارد. با این حال اگر نگاهی به محتوای تغذیه خود بیندازید ممکن است به اندازه سایرخوراکی ها، این خوراکی سالم و مغذی را در رژیم غذایی خود نگنجانده باشید.

آیا میدانید که خرما برای بدن ما فوق العاده است و می تواند کارهای شگفت انگیزی در جهت سلامتی ما انجام دهد؟
محققین ثابت کرده اند که خرما چندین مزیت برای بهبود سلامت بدن دارد که می توانید فقط با مصرف روزانه 3 عدد از آن ها به مدت یک هفته از این مزایا بهره مند شوید.

بیشتر بدانید : 5 علائم کمبود فیبر که به شما اخطار می دهند!

بیشتر بدانید : خواص خرما از دیدگاه طب سنتی برای بیماری ها


مواد مغذی موجو د در  100 گرم خرما 

  • پتاسیم – 65 میلی گرم (20 درصد RDA یا مقدار مورد نیاز روزانه)

  • منیزیم – 54 میلی گرم (14 درصد RDA یا مقدار مورد نیاز روزانه)

  • ویتامین ب6 -0.2 میلی گرم (12 درصد RDA یا مقدار مورد نیاز روزانه)  
     
  • فیبر – 6.7 میلی گرم (27 درصد RDA یا مقدار مورد نیاز روزانه)

  • منگنز – 0.3 میلی گرم (درصد RDA یا مقدار مورد نیاز روزانه)

  • مس – 0.4 میلی گرم (درصد RDA یا مقدار مورد نیاز روزانه)

از آن جایی که خرما قند زیادی دارد (66 گرم در یک سرو 100 گرمی)، پیشنهاد می شود روزهایی که خرما مصرف می کنید مصرف قند به شکل های دیگر را محدود نمایید.


بعد از اضافه کردن 3 عدد خرما در روز به رژیم غذایی چه اتفاقی در بدن رخ می دهد؟

1. خرما تقویت کننده خوبی برای انرژی است.

زن قدرتمند 

خرما سرشار از قند طبیعی از جمله گلوز، فروکتوز و ساکاروز است و همین امر باعث می شود بعد از خوردن خرما احساس انرژی بیشتر و چابکی داشته باشید. پس دفعه دیگر که احساس کمبود انرژی داشتید و به دنبال یک شکلات یا نوشابه انرژی زا بودید دست نگه داشته و به جای آن چند عدد خرما بخورید. فیبر موجود در خرما مدت زمان بیشتری شما را پرانرژی نگه داشته و کمک می کند در طول روز فعال بمانید.


2. خرما گوارش را بهبود می بخشد.

کوچک کردن شکم 

خرما حاوی فیبرهای محلول در مقادیر بالاست که برای سلامت سیستم گوارش ضروری هستند. فیبرهای محلول به جذب آب در دستگاه گوارش کمک کرده و باعث از بین رفتن یبوست می شوند. فیبر ها برای ارتقاء سلامت روده بزرگ و حرکات منظم روده ضروری هستند.

همچنین خطر سرطان کولون (روده بزرگ)، کولیت و هموروئید را کاهش می دهند. (بسیاری از افراد، خرما را به عنوان یک درمان خانگی موثر برای هموروئید در نظر می گیرند.)

اگر می خواهید بیشتر بدانید : هموروئید یا بواسیر، علل، علایم و درمان آن

بیشتر بدانید : هر آنچه لازم است در مورد یبوست بدانید + نکاتی مهم در مورد یبوست


خرما همچنین حاوی پتاسیم است که به درمان اسهال و ناراحتی معده کمک می کند. و به دلیل این خصوصیات، خرما اغلب به عنوان متعادل کننده دستگاه گوارش در درمان ها مورد استفادده قرار می گیرد. همچنین سمبلی از رنگ قهوه ای است که برای دستگاه گوارش مفیدند. (خوراکی های قهوه ای رنگ برای معده مناسب هستند.) جدا از این خواص، خرما به بهبود باکتری های مفید معده هم کمک می کند.


3. خرما به درمان و پیشگیری از کم خونی کمک می کند.

معاینه کردن بیمار

کم خونی یکی از شایع ترین مشکلات سلامتی است، به خصوص در زنان و کودکان. اگر می خواهید با کم خونی به روشی طبیعی مقابله کنید، خرما بهترین گزینه شماست. خرما غنی از آهن است که سطح هموگلوبین را در بدن بالا می برد.

چند روز به طور منظم خرما مصرف کنید و خودتان شاهد نتایج آن باشید.

بیشتر بدانید : علت کم خونی چیست؟ + درمان کم خونی

بیشتر بدانید : علائم کم خونی که کمی عجیب به نظر می رسند


4. خرما استخوان ها و سیستم ایمنی شما را تقویت می کند.

ورزش کردن

خرما حاوی سلنیوم selenium، منیزیم manganese و منگنز magnesium است و این مواد معدنی برای حفظ استخوان های قوی و سالم مهم هستند. نه تنها این بلکه خرما به عنوان یک خواکی غنی از سلنیوم در نظر گرفته می شود. رژیم غذایی غنی از سلنیوم در جلوگیری از سرطان بسیار مفید است.

پس بهتر نیست این خوراکی شیرین و خوشمزه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید؟


5. خرما خطر سکته قلبی را کاهش می دهد.

ورزش کردن

خرما حاوی پتاسیم است که می تواند خطر سکته را کاهش داده و سطح کلسترول LDL (لیپوپروتئین با چگالی کم) را کاهش دهد. LDL به عنوان کلسترول بد که در دیواره رگ های خونی جمع شده و سبب مسدود شدن شریان ها می شود، در نظر گرفته می شود. اگر سطح LDL بدنتان بالاست، با خطر بالاتر حمله قلبی روبرو هستید.

بیشتر بدانید : کلسترول بد و کلسترول خوب یعنی چه؟


6. خرما سلامت مغز را بهبود می بخشد.

زن در حال فکر کردن

مطالعات زیادی ثابت کرده اند که خرما حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین B6 است که به بهبود عملکرد مغز کمک کرده و کارایی آن را بهتر می کند. بنابراین اگر فرزند مدرسه ای در خانه دارید به طور منظم به او خرما بدهید.


7. خرما سلامت بارداری و زایمان را بهبود می بخشد.

زن باردار

بر اساس مطالعه ای در دانشگاه علوم، مصرف خرما تاثیر زیادی روی زنان باردار، پارامترهای درد آنها هنگام زایمان و پیامدهای پس از زایمان آنها دارد. آنها این مطالعه را روی 69 زن به مدت 13 ماه انجام دادند و نتایج آن بدین شرح است:

"مصرف خرما در چهار هفته قبل از زایمان به طور قابل توجهی اینداکشن induction یا القای زایمان و تشدید دردهای زایمانی augmentation را کاهش داده و روند زایمان را مطلوب تر می کند و عواقب بعدی زایمان را کاهش می دهد. نتایج آزمایش به صورت تصادفی کنترل شده اند."


خلاصه ای از خواص خرما:

  • خرما به کاهش وزن کمک می کند.
  • خرما از اسهال جلوگیری می کند.
  • خرما سلامت قلب را بهبود بخشیده و احتمال سکته قلبی را کاهش می دهد.
  • خرما از هموروئید پیشگیری می کند.
  • خرما به پیشگیری از سرطان روده بزرگ کمک می کند.
  • خرما به کاهش احتمال خطر ابتلا به کولیت کمک می کند.
  • خرما به راحت تر شدن زایمان کمک می کند.
  • خرما به درمان و پیشگیری از کم خونی کمک می کند.
  • خرما به کاهش فشار خون کمک می کند.
  • خرما باعث افزایش سلامت تنفسی و گوارشی می شود.

در نهایت، خرما برای سلامت کلی بدن شما مناسب است. امیدواریم به اندازه کافی برای خرید یک جعبه از این میوه شیرین و خوشمزه متقاعد شده باشید.

تهیه کندخ : استاد گپ,استاد چت,استادگپ,استادچت,چت استاد,گپ استاد,چت روم استادگپ,چتروم استاد گپ,چت با استاد,گپ با استاد,روم استاد گپ,چت روم ایرانی استاد گپ,چت روم لیس گپ.استاد لیس گپ


برچسب: خواص خرما، روزانه 3 عدد خرما به مدت یک هفته بخورید و ببینید چه می شود!،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ساعت: ۰۳:۰۰:۴۹ توسط:استادگپ موضوع: نظرات (0)

صخره سنگی که هر ۳۰ سال تخم می‌گذارد + تصاویر

صخره «چان دا یا» حدود ۷. ۲ متر ارتفاع و ۵. ۱۹ متر طول دارد سطحی ناهموار دارد که ده‌ها تخم سنگی در ابعاد مختلف از آن بیرون آمده اند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر تا به حال درباره یک کوه تخمگذار نشنیده اید، احتمالا درمورد «چان دا یا» یک صخره اسرارآمیز در چین نمی‌دانید که هر ۳۰ سال تخم‌های سنگی کاملا گرد یا بیضوی می‌گذارد. چان دا یا چندین دهه است که زمین شناسان را گیج کرده است.

این صخره که حدود ۷. ۲ متر ارتفاع و ۵. ۱۹ متر طول دارد سطحی ناهموار دارد که ده‌ها تخم سنگی در ابعاد مختلف از آن بیرون آمده اند. هرچه تخم‌ها سخت‌تر می‌شوند بیشتر از صخره بیرون می‌زنند و در نهایت روی زمین می‌افتند.



صخره سنگی که هر ۳۰ سال تخم می‌گذارد + تصاویر

صخره سنگی که هر ۳۰ سال تخم می‌گذارد + تصاویر

صخره سنگی که هر ۳۰ سال تخم می‌گذارد + تصاویر

صخره سنگی که هر ۳۰ سال تخم می‌گذارد + تصاویر

پدیده تخمگذاری چان دایا منحصربفرد است بنابراین زمین شناسان باید به این منطقه کوهستانی دورافتاده سفر و آن را بررسی کنند. بررسی‌ها نشان داد که درحالی که بیشتر این کوه از رسوبات سخت‌تر تشکیل شده، این بخش خاص عمدتا از سنگ‌های آهکی ساخته شده که به راحتی فرسایش می‌یابد.

تخم مرغ‌ها از سنگ‌های سخت تری ساخته شده اند بنابراین تفاوت زمان مورد نیاز برای فرسایش این پدیده را توضیح می‌دهد. بااین حال، هنوز هیچکس نمی‌تواند بگوید چرا تخم‌های سنگی گرد یا بیضی هستند.

مردم محلی گولو نسل هاست که با این تخم‌های سنگی آشنا هستند و آن را نماد خوش شانسی می‌دانند. تقریبا همه ۱۲۵ خانواده گولو حداقل یکی از تخم‌ها در خانه خود برای خوش شانسی و خوشبختی دارند.

در سال‌های اخیر چان دایا یک مقصد گردشگری محبوب شده و بیشتر تخم‌ها فروخته می‌شوند. امروزه تنها حدود ۷۰ تخم در گولو باقی مانده و هر تخم جدیدی که از صخره می‌افتد اغلب به سرقت می‌رود.

منبع: استاد گپ,استاد چت,لیس گپ,لیس چت,عشق گپ,عشق چت,لیز گپ,لیز چت,استادچت,استادگپ,لیسگپ,چت استاد,گپ استاد,چت لیس,گپ لیس,چتروم لیس گپ,استاد لیس گپ


برچسب: صخره سنگی که هر ۳۰ سال تخم می‌گذارد + تصاویر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۴۴:۰۴ توسط:استادگپ موضوع: نظرات (0)

۱۰ خاصیت شگفت انگیز" چغاله بادام" که از آنها بی‌خبرید!

چغاله بادام قادر به مبارزه با لیپوپروتئین کم‌چگالی یا کلسترول بد هستند که اگر به طور منظم از این مغز استفاده کنید خیلی راحت می‌توانید سطح کلسترول خود را کنترل‌کنید.

۱۰ خاصیت باورنکردنی چغاله بادام به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛چغاله بادام، میوه بادام درختی است که در نواحی مرکزی و غربی آسیا از جمله افغانستان، ایران، سوریه و فلسطین پرورش می‌یابد. میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک ظریفی است.

در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری می‌کند. به مرور پوسته‌های رویی و داخلی بادام سخت‌تر شده و مغز بادام نیز شکل نهایی خود را می‌یابد. از زمانی که میوه جوان است و هنوز رشد کامل نکرده و کال است، به آن چغاله بادام گفته می‌شود.

خطر سیانور!

این میوه نارس باعث تقویت لثه و ریشه دندان‌ها می‌شود و برای خشکی دهان مفید است. چغاله‌هایی که مقداری تلخی دارند حاوی مقدار بسیار کمی اسیدسیانیدریک و ترکیبی از سم خطرناک سیانور هستند که مصرف زیاد آن می‌تواند منجر به مسمومیت در مصرف‌کننده شود.

بادام مغذی‌تر است یا چغاله بادام؟

به طور کلی مواد مغذی میوه کال و نارس بادام کمتر از میوه‌های رسیده است و از نظر کلسیم، آهن و به طور کلی املاح معدنی در سطح پایین‌تری قرار دارد. رسیده این میوه افراد را در برابر بیماری‌هایی، چون پوکی استخوان، افزایش کلسترول، کم‌خونی و چسبندگی روده‌ها محافظت می‌کند، اما تا وقتی کال است از این ویژگی‌ها برخوردار نیست. در واقع میوه سبزرنگی نظیر چغاله بادام که کال و نارس است سرشار از کلروفیل است. کلروفیل داخل بدن در مسیر کانال گوارشی به تولید منیزیم کمک شایانی می‌کند و از آنجا که منیزیم برای کاهش گرفتگی عضلات نقش بسزایی دارد،.

خوردن متعادل آن می‌تواند تا حدی در بهبود گرفتگی عضلات مفید واقع شود. این میوه اغلب هضم سنگینی دارد و از آنجا که با هدف کسب سود بیشتر توسط باغداران با وسوسه دلالان و واسطه‌ها زودهنگام عرضه می‌شود بیش از حد کال و نارس بوده و طبیعت آن بسیار سرد است به گونه‌ای که فرد با مصرف بیش از اندازه آن به اصطلاح عامیانه سردی می‌کند و گاهی دچار عوارضی از قبیل: دل‌درد، تهوع، اسهال و سردرد می‌شود.

اگر افراط کنید
این میوه در صورت عدم افراط و رعایت برخی نکات بهداشتی فایده مهمی، چون جلوگیری ازگرفتگی عضلات دارد. از سوی دیگر این نوبرانه ترکیبات اسیدی دارد که وجود آن‌ها در معده مانع آسیب رسیدن به بافت معده و بروز سرطان معده می‌شود؛ البته باید گفت: این نوبرانه از نظر ویتامین C. کامل نیست و کم کالری بودن آن نیز موجب لاغری نمی‌شود.

این ۱۰ خواص مهم چغاله بادام
۱. چغاله بادام برای قلب ما بسیار مفید است. این بادام (به‌ویژه پوست آن) حاوی مقدار زیادی فلاونوئید یا بیوفلاونوئید است که به‌عنوان یک متابولیت ثانویه، قدرت آنتی‌اکسیدان‌ها را در بدن ما افزایش می‌دهد. گروهی از محققان دانشگاه تافتس اثبات‌کردند که فلاونوئید‌ها با ویتامین E. کار‌می‌کنند و از این طریق، از دیواره‌های سلول‌های خونی بدن ما در برابر پارگی یا آسیب محافظت‌می‌کنند. درنتیجه، ما می‌توانیم از بیماری‌های قلبی‌عروقی کشنده مانند حمله قلبی پیشگیری‌کنیم.

۲. غذا‌های خیلی کمی مانند چغاله بادام قادر به مبارزه با لیپوپروتئین کم‌چگالی یا کلسترول بد هستند. اگر به‌طور منظم از این مغز استفاده‌کنید، خیلی راحت می‌توانید سطح کلسترول خود را کنترل‌کنید.

۳. محتوای فسفری چغاله بادام برای دندان‌ها و استخوان‌های ما بسیار مفید است. می‌تواند با تقویت دندان‌ها و لثه، از سلامت دهان‌ودندان ما محافظت‌کند. همچنین، کارایی دستگاه اسکلتی ما نیز به‌شکل قابل‌توجهی افزایش‌می‌یابد.

۴. بعد از هر وعده غذایی، سطح گلوکوز (قند) در جریان خون ما بالامی‌رود که برای سلامتی ما خوب نیست. در این وضعیت، بادام سبز می‌تواند با افزایش ترشح هورمون انسولین و تنظیم سطح قند بدن به ما کمک‌کند.

۵. چغاله بادام سرشار از آنتی‌اکسیدان است. می‌تواند سموم را از بدن ما دفع‌کرده و فعالیت‌های سیستم ایمنی ما را تقویت‌کند. بنابراین، می‌توانیم تعدادی از بیماری‌ها و عفونت‌ها را رفع‌کنیم.

۶. وقتی مسئله حفظ تعادل pH در بدن‌مان به‌میان‌می‌آید، چغاله بادام به‌عنوان یک درمان طبیعی عالی عمل‌می‌کند. گاهی‌اوقات، سیستم کلی بدن ما به‌دلیل ترشح مایع‌اسیدی معده و روده، اسیدی می‌شود. اما این ممکن است به مشکلات شدیدی منجرشود (مانند پوکی استخوان، کمبود انرژی، ضعف سیستم ایمنی، افزایش وزن و غیره) چرا که بدن ما همیشه به قلیایی‌بودن تمایل‌دارد. بادام سبز به دلیل اینکه یک پروتئین قلیایی است، می‌تواند به قلیایی ماندن بدن ما کمک‌کند.

۷. چغاله بادام سرشار از مواد مغذی ضروری است که برای سیستم عصبی ما بسیار مفید است. ال کارتینین و ریبوفلاوین، دو عنصر اصلی موجود در این نوع بادام هستند که تغذیه مناسب سلول‌های مغزی و عصبی ما را تامین‌می‌کنند. بنابراین، با گنجاندن این مغز در رژیم غذایی منظم، می‌توانیم عملکرد مغز و سطح ذهنی خود را به‌گونه موثری تقویت‌کنیم.

۸. اگر درحال کاهش وزن هستید، چغاله بادام می‌تواند کمک بزرگی به شما بکند. این نوع بادام، علی رغم اینکه جزء مغزهاست، دارای چربی‌های سالم است که به شکستن چربی‌های اضافی و لاغرماندن کمک‌می‌کند. کالری‌های چغاله بادام به گروه کمیابی تعلق‌دارند که درواقع به کاهش وزن کمک‌می‌کنند.

۹. چغاله بادام حاوی مقادیر زیادی فیبر است که برای آسان‌کردن عمل هضم و درمان یبوست مزمن ضروری است.

۱۰. همانگونه که قبل‌تر گفته‌شد، چغاله بادام سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های مفید است. ویتامین E. مهم‌ترین عامل آنتی‌اکسیدانی موجود در این مغز است که می‌تواند از طریق دفع کامل رادیکال‌های آزاد و مواد سمی جمع‌شده به‌دلیل آلودگی، بدن ما را پاک سازی‌کند. درنتیجه، ما پوستی صاف و تمیز با درخششی طبیعی خواهیم‌داشت.

منبع: استادچت,استادگپ,استاد چت,استاد گپ,گپ استاد,چت استاد

انتهای پیام/

۱۰ خاصیت باورنکردنی چغاله بادام 


برچسب: ۱۰ خاصیت شگفت انگیز" چغاله بادام" که از آنها بی‌خبرید!،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۳۱:۳۵ توسط:استادگپ موضوع: نظرات (0)